De auto upgraden met Koni schokdempers

Auto tuning&styling

Laatst waren wij op vakantie geweest in de Ardennen. Onderweg terug naar Nederland na een geslaagde vakantie hadden we pannes. Naar de garage geweest, wat bleek mis te zijn? De schokdempers hadden hun beste tijd wel gehad.

Enfin, eenmaal thuis gekomen direct het internet opgegaan om uit te gaan vinden hoe we dit nooit meer mee hoeven te maken. Wat zijn de beste kwaliteit doch betaalbare schokdempers was mijn vraag? Dus ik wat onderzoek doen. Er waren allerlei hoogwaardige Duitse merken, de Porsche onder de schokdempers zogezegd, maar daar was de prijs dan ook wel naar. Dat was voor ons als gezin met beperkt budget bepaald geen optie. Gelukkig bleek er een Nederlands merk te zijn waar prijs kwaliteit hoog in het vaandel staat, want wij Nederlanders als we ergens waarde aan hechten zijn het wel goede deals. Niemand wil te veel betalen immers.

Er zijn een aantal aanbieders van Koni schokdempers in Nederland. Meest gunstige prijzen vonden we hier. Dus daar heb ik uiteindelijk besteld. Nu we toch aan het shoppen zijn, uitlaat heeft zijn beste tijd ook wel gehad. Hier vonden we een assortiment aan kwalitatieve top uitlaten: https://www.extreme-carstyling.nl/simons/. Deze heb ik dus maar gelijk mee besteld.

De onderdelen waren binnen een dag of twee in huis. Maar ik heb absoluut geen kaas gegeten van auto onderdelen installeren dus dat heb ik uitbesteed aan een lokale garage. Enfin, ik moet zeggen, nu een paar weken na de installatie, de auto rijdt ook een stuk fijner. Je merkt wel het verschil tussen de normale schokdempers en de Koni schokdempers, meer rijcomfort zeker. De uitlaat ben ik ook tevreden over, vooral het geluid is indrukwekkend. Als ik ’s ochtends wegrijdt naar werk ben ik bijna bang om de buurt wakker te maken haha. Al met al, tevreden met de vervangingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *