Tweedehands auto kopen

Auto trends

Een tweedehands auto kopen betekent veel keuzes maken:

  • Allereerst moet u bekijken welk type auto u wilt en uitvinden wat de voordelen van deze auto zijn en wat de nadelen
  • Wilt u een auto op benzine, diesel, een hybride of een geheel elektrische auto
  • Hoeveel geld wilt u uitgeven aan de auto
  • Is er een vergelijkbare auto van een ander merk

Een tweedehands auto kopen op de modernste manier

Een tweedehands auto kopen op de aller modernste manier is “een auto via internet kopen”. Wilt u een tweedehands auto kopen die echt bij u past kijk dan eens op de website van Bynco. De auto’s op de site van Bynco.com komen van bij Bynco aangesloten autodealers.

Alle auto’s worden gescreend en hebben een vaste prijs

Alle auto’s op de website van Bynco worden gescreend voor ze op de website komen. Daarnaast hebben alle tweedehands auto’s op de website van Bynco een Carfax rapport met meer informatie over de tweedehands auto. Natuurlijk zijn de medewerkers van Bynco ten alle tijden bereid om u te helpen bij uw keuze en wanneer u vragen heeft. Een tweedehands auto kopen via de website van Bynco betekent dat u een vaste prijs betaald. Dus geen extra rijklaar of afleveringskosten.

Uw tweedehands auto wordt binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd

Een tweedehands auto kopen via de website van Bynco.com betekent ook dat de mensen van Bynco uw “nieuwe” auto bij u voor de deur af leveren. U ontvangt per mail vooraf de meldcode en het kenteken zodat u de verzekering kunt regelen. U kunt bij aflevering met iDEAL betalen (tot € 50.000) of vooraf het geld storten op een onafhankelijke derdengeld rekening. Wanneer u niet tevreden bent met uw auto die u heeft aangeschaft via Bynco dan heeft u een zogeheten niet goed geld terug garantie. Dit houdt in dat u binnen 14 dagen of binnen 200 kilometer de auto nog kunt ruilen en in het uiterste geval kunt uw geld terugkrijgen.

Bij aflevering wordt de auto op uw naam gezet

Wanneer u de auto aankoopt via internet moet u een aantal gegevens doorgeven. Dit geldt ook voor uw rijbewijs gegevens en uw geboortedatum. Dit is nodig voor de tenaamstelling. Bij aflevering van de auto moet degene op wiens naam de auto is gezet aanwezig zijn. Als u de auto accepteert, ontvangt u direct een bevestigingsformulier van het RDW (voorheen Deel 1) Binnen 3 werkdagen ontvangt u per post het kentekenbewijs.

Oude auto inruilen

Wilt u bij aanschaf van een tweedehands auto uw oude auto inruilen dan is dat geen enkel probleem. Bynco heeft twee partners die onafhankelijk van elkaar een bod doen op uw auto. Wanneer wij uw “nieuwe” auto komen brengen nemen we de oude gelijk mee. Voor vrijwaring wordt uiteraard direct gezorgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *